Webely

10 motive pentru care ne place sa cream website-uri in WordPress

Gaaga Slider 2 Bg Img
  1. Este excelent pentru SEO. WordPress a fost creat special să fie prietenos cu motoarele de căutare, cu o grămadă de funcționalități deja incluse. Dacă website-ul tău are conținut de calitate și mai și folosești practici de promovare corecte ai deja toate șansele să fii în față. Și asta pentru că dezvoltatorii din spatele acestei platforme lucrează non-stop pentru îmbunătățirea ei și menținerea unu cod cât mai curat și mai “indexabil”. În plus WP mai are și câteva mii de SEO plugin-uri (module) care îți măresc “căutabilitatea” website-ului.
  2. Este simplu de ținut la zi (update). Interfața WordPress este pe departe cea mai intuitivă în comparație cu alte platforme CMS, mai ales pentru începători. În WordPress este extrem de simplu să adaugi conținut nou sau să îl improspătezi pe cel vechi. (initial această platfomă a fost construită pentru bloguri!). Poți să îți administrezi website-ul de pe un smartphone cu o aplicație WordPress.
  3. Este prietenos cu Social Media. În WordPress este simplu să adaugi module care te conectează cu Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube sau orice altă rețea de socializare. Un exemplu clar este modulul de Articole Instant pentru Facebook ce este dezvoltat în permanenta inclusiv cu ajutorul rețelei de socializare.
  4. Se poate personaliza în cele mai mici detalii. În acest moment există peste 10.000 de teme WordPress din care poți alege, și fiecare temă permite personalizari variate, de la font până la modul de afișare și preferințele de afișare pentru mobil. Un programator cu experiență poate crea o temă complet personalizată de la zero doar cu funcționalitățile oferite de platforma WordPress .
  5. Este scalabil și adaptabil. Website-ul tău în WordPress poate crește sau poate fi adaptat exact pe măsura nevoilor tale. Este extrem de simplu să adaugi sau să ștergi pagini,conținut, secțiuni prin intermediul interfeței WP comparativ cu alte platforme.
  6. Are un modul pentru orice problemă. Da. În momentul de față sunt peste 54.000 de module WordPress disponibile gratuit sau plătite, și toate sunt create pentru a te ajuta să faci aproape orice pe website-ul tău. De la e-commerce până la petiții online, video download și upload ai module ce se instalează imediat cu un singur click .
  7. Este sigur. În materie de securitate WordPress nu e cu nimic mai prejos decât alte platforme. Dacă angajezi un programator cu experiență să instaleze corect WP  și ții soft-ul la zi poți sta liniștit că nu vei avea probleme de securitate cu website-ul tău.
  8. Se imbunatățește permanent. Înca din 2003 de la lansare dezvoltătorii WordPress “scot” cu regularitate versiuni noi mai sigure și mai rapide. Și WordPress este open source, adică, codul este public astfel că o întreagă comunitate de programatori contribuie permanent la îmbunătățirea platformei.
  9. Se pliază pe marimea utilizatorului.  Multă lume crede că WordPress este bun pentru afacerile mici sau unii înca îl mai consideră bun doar pentru bloguri. Total greșit. Iata câteva nume mari ce folosesc WP: The New Yorker , TechCrunch, BBC America, Variety, Sony Music, MTV News, PlayStation.BlogXerox  și chiar magazine online mari: bata.comMarks & Spencer for Business. WP este o platformă incredibil de puternică ce poate să mențină un număr foarte mare de vizualizări.
  10. Este foarte profitabilă. Dacă luăm în considerare toate funcționalitățile care sunt în momentul de față incluse în platforma, raportul preț calitate este unul excelent. Și peste toate obții un website profesional!

Bineînțeles că părerea noastră poate fi ușor subiectivă, deși statisticile ne susțin:). Am fi curioți să aflăm părerea ta. Pentru alți colegi din agenții: Ce platformă CMS preferați și mai ales de ce? Și pentru fanii WordPress: Ce anume vă place la WP? Comentează! Abia așteptăm să aflăm păreri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *