Webely

Our Team

Membrii Echipei Webely

Web Designer | Web Developer
Backend Developer

Despre Noi

Suntem echipa Webely, specialișți dedicați în crearea de experiențe online excepționale pentru afacerea ta. Specializați în domeniul web design, graphic design, creare magazine online, editare foto/video și digital marketing, având o experiență vastă și o abordare creativă, suntem dedicați să-ți transformăm viziunile în realitate promovandu-ți afacerea și oferind soluții web personalizate de înaltă calitate.

De Ce Sa Lucrezi Cu Noi?

Înainte de a prelua orice proiect vom avea împreuna una sau două întalniri fizice/online în care vom trata impreună problema și vom discuta toate detaliile necesare despre proiect pentru a înțelege în profunzime dorințele dumneavoastră.

01

După aceste întalniri vom realiza un document Word explicit pe care îl veți primii pe email cu toate cerințele dumneavoastră detaliate și aranjate/schițate pentru ultimele retușuri, urmând să facem corecțiile necesare în cazul în care este nevoie. Urmând ca mai apoi sa plătiți jumatate din prețul total al website-ului. Noi o să vă ținem la curent pe toată durata proiectului urmând ca după prezentarea finală să faceți plata integrală, iar apoi să aibă loc migrarea website-ului pe domeniul dumneavoastră web.

02

Cel mai important lucru în echipa Webely este cuvântul și corectitudinea. Înca din primele întâlniri vă vom spune un termen aproximativ de execuție a cerințelor urmând să bătem în cuie o dată în momentul când veți primii primul email de la noi.

03