Webely

Cum îți promovezi afacerea în mediul off și online

Ai o afacere online, dar nu reusesti sa atragi clienti pe site ? Afla ce metode de promovare se potrivesc domeniului tau de activitate si invata cum sa le pui in aplicare.

Motoarele de cautare au devenit cel mai popular si eficient mod de transmitere si obtinere a informatiei. La un click distanta se afla sute de raspunsuri la intrebarile pe care zeci de oameni le formuleaza in momentul in care acceseaza internetul.

Fie ca vor sa stie care va fi prognoza meteo peste trei zile sau detalii despre anumite produse, Google, Yahoo, MSN sau Bing le stau la dispozitie cu cele mai relevante sugestii afisate chiar pe prima pagina. De ce n-ar fi si site-ul tau printe ele?! Tot ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca beneficiezi de o promovare online, care ti-ar putea aduce potentiali clienti este sa utilizezi canalele Social Media pentru crearea campaniilor publicitare (retele sociale care iti permit sa promovezi produsele si care faciliteaza comunicarea si relatia cu posibilii cumparatori) : Facebook, Twitter, Tumblr, Youtube si Tumblr sau programul Google AdWords, un program online de publicitate care te ajuta sa iti dezvolti afacerea prin atragerea publicului tinta. Trebuie doar sa setezi destinațiile în care apare anunțul, setezi un buget convenabil și in curand poti masura impactul anunțului. Unul din avantajele acestui program este faptul ca poti sa opresti oricand difuzarea anuntului.

Chiar daca reprezinti o firma la inceput de drum sau ai un brand consacrat trebuie sa te asiguri ca afacerea ta este vizibila, ajunge la cat mai multi potentiali client iar lucrul acesta este posibil nu doar prin promovare online, ci si offline. Cele mai sigure metode de popularizare a afacerilor tale sunt campaniile publicitare prin intermediul audi-vizualului (radio, televizor, bannere, flyere), dar si metode de promovare mai putin conventionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *