Webely

Termeni Si Conditii

Termeni şi condiții

Părțile Acordului

 

PRESTATORUL serviciilor care fac obiectul acestor termeni și condiții, mai exact vanzarea produselor sau serviciilor:

 

WEBELY SRL cu sediul in Sibiu, Podului, nr. 44, județul Sibiu, cod de Înregistrare fiscală 49342219, nr. registrul comerțului J32//2023 având contul  RO04BTRLRONCRT0586590401, deschis la Banca Transilvania, reprezentată prin Ciufudean Mihai Andrei, în calitate de ADMINISTRATOR.

 

BENEFICIAR este persoana fizică sau juridică care se angajează în achiziția produselor sau serviciilor oferite de PRESTATOR, în urma achitării contravalorii menționate in contractul de prestari servicii, printr-un link de plata.

 

Având în vedere că :

 • PRESTATORUL pune la dispoziţia BENEFICIARULUI servicii de realizare software la comanda: site-uri de prezentare, magazine online, etc.
 • BENEFICIARUL doreşte achiziţionarea unu website sau alte servicii conexe prezentate in prima pagina

Au convenit să încheie prezentul acord în următoarele condiţii:

 

Obligațiile PRESTATORULUI

⦁ Să ofere produsele/serviciile solicitate în cele mai bune condiții
⦁ Să respecte confidențialitatea și termenele de realizare.
⦁ Să ofere acces la tutorialele video(unde este cazul)
⦁ Să asigure livrarea produselor comandate prin curier sau alta modalitate, acceptata de beneficiar.
⦁ Livrarea serviciilor se va face prin transferul fisierelor (website) din serverul companiei catre serverul clientului dupa finalizare modificarilor cerute in urma feedbackului,  iar data livrarii va fi dupa plata ultimei facturi.

 

Obligațiile BENEFICIARULUI 

⦁ Să achite prețul convenit pentru produsele/serviciile contractate.
⦁ Să trimita materialele cerute de beneficiar in termenul stabilit prin contract.

 

Prețul și Modalități de Plată

⦁ Toate tarifele aferente Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A..
⦁ Pretul serviciilor oferite este 100% personalizat in functie de necesitatiile clientului, se vor achita: 50% avans, 50% la finalizarea contractului. Pentru plata in rate, contractul va incepe in momentul in care se va achita prima rata.

 •  
  • Preturile incep de la:
   • Ora de lucru (programare): 150 Lei
   • Creare website: 3000 Lei
    Preturile nu contin TVA, suntem neplatitor de TVA.

⦁ Prețul se poate achita online cu card de credit, sau prin transfer bancar.
⦁ Factura fiscală se va emite la data debitării sumei în contul Prestatorului (conform extrasului de cont).
⦁ În cazul neachitării la timp a serviciilor contractate, Prestatorul este absolvit de obligația acordării serviciilor.

 

 

Încetarea și Rezilierea

Încetarea și rezilierea intervin:
⦁ În cazurile de forță majoră care constă în orice situații sau evenimente imprevizibile și independente de voința părților contractante, ceea ce face ca îndeplinirea obligațiilor contractuale să se amâne cu durata de persistență a situației sau a evenimentului considerat ca atare, de exemplu accidente soldate cu handicap psiho-motor, deces sau catastrofe naturale.

 

Livrarea

Ne angajăm să livrăm produsele comandate într-un interval de timp rezonabil, cuprins între 1 și 60 de zile lucrătoare de la data plății facturii de avans. Termenul exact de livrare va fi comunicat în mod specific în contractul încheiat între noi și client, ținând cont de specificul proiectului și de detalii convenite în acel contract.

În cazul serviciilor de creare sau dezvoltare a site-urilor, ne angajăm să mutăm site-ul pe server într-un interval de maxim 5 zile lucrătoare de la data plății ultimei facturi. Totuși, este important să menționăm că acest termen poate varia în funcție de complexitatea proiectului și de necesitățile specifice stabilite în contractul semnat între noi și client.

Termenii de livrare și mutare pe server menționați mai sus sunt supuși prevederilor contractuale specifice încheiate între noi și fiecare client în parte. Aceste prevederi contractuale vor primi prioritate în cazul unor eventuale discrepanțe sau divergențe între aceste politici generale și contractul specific.

 

Dispozitii Finale

⦁ Părțile se obligă să nu transmită în nici un fel către terți, drepturile și obligațiile lor rezultate din acești termeni și condiții.
⦁ Eventualele litigii între părți se vor rezolva pe cale amiabile sau în cazul când această alternativă eșuează, ele vor fi soluționate de către instanța competentă din localitatea PRESTATORULUI
⦁ Prestatorul nu este responsabil de interpretarea informațiilor oferite în curs de către beneficiar realizate după încheierea perioadei de curs.

 

 

Politica de retur/anulare

În conformitate cu legislația UE, clienții persoane fizice au dreptul de a anula comanda și de a returna produsele sau serviciile achiziționate online în termen de 14 zile calendaristice, începând de la data primirii acestora, fără a fi necesară furnizarea unui motiv sau justificare. Această perioadă de anulare se aplică exclusiv persoanelor fizice.
Pentru serviciile de consultanță, eBook-uri și administrare web, nu se oferă posibilitatea de returnare a banilor odată ce acestea au fost achiziționate și furnizate.

Vă rugăm să rețineți că politica de retur și anulare nu se aplică persoanelor juridice. În cazul achizițiilor efectuate de persoane juridice, politica de retur și anulare va fi stabilită în contractul specific încheiat între noi și clientul persoană juridică.

Pentru a solicita anularea sau returnarea unui produs sau serviciu conform politicii de retur, vă rugăm să ne contactați în termenul menționat mai sus și să furnizați informațiile necesare pentru procesul de returnare la adresa: info@webely.ro